Дружині Кожари оголосили підозру. Жінку звинувачують у брехні

Дружині Кожари оголосили підозру. Жінку звинувачують у брехні
За лжесвідчення Марині Козерод загрожує до п'яти років ув'язнення

Прокуратура підозрює жінку у наданні завідомо неправдивих свідчень про вбивство Сергія Старицького

Прокуратура Київської області повідомила про підозру дружині колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари.

Згідно з повідомленням, Марину Козерод підозрюють у наданні завідомо неправдивих свідчень про вбивство Сергія Старицького.

За даними прокуратури, під час допиту як свідка дружина ексміністра умисно повідомила недостовірні відомості про факти та обставини вбивства, вчиненого Кожарою.

«Жінка, намагаючись прикрити свого чоловіка в суді заявила, що підозрюваний не вбивав товариша, а саме вона причетна до смерті гостя. Поліцейські провели необхідні слідчі дії, встановили, що підозрювана збрехала. За лжесвідчення їй загрожує до 5 років ув'язнення», - йдеться в повідомленні пресслужби Нацполіції.

Зазначимо, на суді у справі Кожари його дружина заявила про причетність до вбивства екс-гендиректора «Інтера». За словами адвоката, Марина Козерод нібито намагалася відібрати пістолет у Старицького.

27 березня суд застосував до Кожари запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у 14 млн 83 тисячі 400 грн до 25 травня.

Нагадаємо, колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожару затримали за підозрою у вбивстві.

Раніше в будинку колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари, розташованому в селі Чайки Київської області, 21 лютого виявили труп із вогнепальним пораненням. 

Загиблим виявився колишній голова правління телеканалу «Інтер». Головою правління Старицький був лише у 2006 році.

Відомо, що Кожара та підприємець Сергій Старицький під час надзвичайної події перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння.

Згодом смерть Старицького у будинку колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари перекваліфіковано з самогубства на умисне вбивств

 Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: