Кучма радить не питати у Зеленського, чи Путін убивця

Кучма радить не питати у Зеленського, чи Путін убивця
Леонід Кучма вважає, що називати когось вбивцею «можна лише у обличчя»
Фото: president.gov.ua

Експрезидент не став відповідати на запитання, чи вважає Путіна вбивцею

Другий президент України Леонід Кучма ухилився від відповіді на запитання про те, чи вважає президента РФ Володимира Путіна вбивцею. І радить не питати про це у Зеленського. Про це він заявив у інтерв'ю «Українській правді».

«Тільки не ставте це питання чинному президенту. Або ще комусь із його оточення. Не провокуйте тих, кому доведеться ще вести перемовини з Путіним. А вести їх таки доведеться. І ціна ефектної образи буде реальною, причому заплатить її не той, хто схотів би так голосно пропіаритися, а хтось із наших хлопців, який потрапить під обстріл на лінії фронту того ж дня. Бо на «передку» вже давно склали народну прикмету: у Москві образилися – на Донбасі стріляють», – сказав Кучма, відповідаючи на запитання.

Він також висловив позицію, що називати когось вбивцею «можна лише в обличчя».

«А коли просто кидаються гучними словами – це їх лише знецінює», – сказав другий президент.

Кучма також зауважив, що назвавши Путіна вбивцею, Байден майже одночасно запросив його на зустріч, «де приязно розмовляв і тиснув руку».

«В нас такої можливості не буде», – застеріг він.

Нагадаємо, на початку березня в одному з інтерв'ю президент США Джо Байден назвав Путіна вбивцею і пообіцяв, що Росія відповість за втручання в американські вибори 2020 року. Водночас Путін відповів американському лідеру та сказав, що «хто обзивається, той сам так називається».

До слова, у День Незалежності Зеленський у промові про президентів «забув» двох ексглав держави.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: