Лукашенко знайшов у Росії місце, де не відчуваються санкції

Лукашенко знайшов у Росії місце, де не відчуваються санкції
Лукашенко заявив Путіну, що на космодромі «Восточний» не відчуваються санкції, бо усе навколо «вітчизняне»  
фото: скріншот

Очільники Росії та Білорусі відправилися аж на Далекий Схід, де відвідали космодром «Восточний»

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко під час перебування на космодромі «Восточний» у Далекосхідному федеральному округу РФ насмішив свого російського колегу Володимира Путіна. Відео цього епізоду виклав прокремлівський Telegram-канал RIA_Kremlinpool.

Лукашенко заявив, що під час перебування на «Восточному» спіймав себе на думці про санкції, запроваджені проти Росії та Білорусі.

«Тут не відчувається санкцій», – запевнив білоруський диктатор, перемогу якого на президентських виборах 2020 року не визнав цивілізований світ, зокрема, і Україна.

Ця фраза насмішила Володимира Путіна, а Лукашенко пояснив: «Тут усе вітчизняне».

Нагадаємо, що Сполучені Штати Америки запровадили персональні санкції проти Олександра Лукашенка у середині березня.

Пізніше антилукашенківські санкції були запроваджені й урядами інших країн. Зокрема, 25 березня про такий крок повідомило керівництво Австралії.

А 8 квітня персональні санкції проти доньок президента Росії Володимира Путіна були оголошені міністерством закордонних справ Великої Британії.

У британському МЗС заявили, що Катерині Тихоновій, Марії Воронцовій і Катерині Винокур буде заборонений в'їзд на територію Сполученого Королівства, а також всі їхні активи, що знаходяться в Британії, будуть заморожені.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: