Медведчук заявив, що не бачить себе віцеспікером

Медведчук заявив, що не бачить себе віцеспікером
Віктор Медведчук прокоментував дані перших екзитполів 

Кум Путіна звинуватив колишніх політичних партнерів у веденні кампанії проти своєї політичної сили

Один із лідерів партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктор Медведчук заявив, що не бачить себе віцеспікером парламенту. Він також додав, що «посади їх не цікавлять». Про це повідомив кореспондент Главкома.

Спілкуючись із журналістами, Медведчук звинуватив колишніх політичних партнерів у веденні кампанії проти своєї політичної сили.

«Ми задоволені результатом, але задоволені не до кінця. Ми критично ставимося… до того, що ви зараз бачите у вигляді цифр, все-таки це результати екзитполів на 18-ту годину, гадаю, що вони зміняться», – сказав Медведчук у виборчому штабі.

«Зараз настає дуже серйозний етап боротьби, розслаблятися не можна і святкувати не можна, тому що та кампанія була щодо нас і велася під час виборчої кампанії, ті порушення йдуть у першу чергу від колишніх наших колег, від «Опозиційного блоку», який, на жаль, посів дуже брудну нішу в своїй боротьбі проти нас», – наголосив кум Путіна.

До Верховної Ради дев’ятого скликання проходять п'ять партій, свідчать дані Національного екзитполу, оприлюднені після закриття виборчих дільниць.

Дані опитування на виході з дільниць наведені станом на 18:00.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: