Порошенко чекає звіту Луценка і Авакова щодо розслідування нападів на активістів

Порошенко чекає звіту Луценка і Авакова щодо розслідування нападів на активістів
Петро Порошенко незадоволений загальною криміногенною ситуацією в країні

Президент заслухав інформацію Луценка та Авакова і поставив їм вимоги щодо розслідування замахів на активістів

Президент України Петро Порошенко поділяє стурбованість учасників акції «Мовчання вбиває» численними нападами на активістів. Тому ще в понеділок він зателефонував головному лікарю міської клінічної лікарні Одеси, щоб поцікавитися станом здоров’я громадського активіста Олега Михайлика.

Про це повідомляє прес-служба Адміністрації президента.

Діючи в межах своїх конституційних повноважень глава держави заслухав інформацію генерального прокурора Юрія Луценка та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і поставив їм вимоги щодо розслідування замахів на громадян з активною життєвою позицією.

«Петро Порошенко не задоволений загальною криміногенною ситуацією в країні, і вимагає, щоб на координаційній нараді з питань боротьби зі злочинністю було розглянуте це питання і чекає відповідного звіту», - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, одеські правоохоронці затримали трьох громадян Грузії, підозрюваних у замаху на одеського активіста Олега Михайлика. 27 вересня суд взяв їх під варту. 

Нагадаємо, що в Одесі у дворі будинку обстріляли Олега Михайлика - громадського активіста, лідера одеського осередку партії «Сила Людей». 

Соратники Михайлика припустили, хто стоїть за збройним нападом на активіста.

22 вересня Михайлик брав участь в акції проти незаконної забудови на Ланжероні біля дельфінарію, яку веде депутат міськради Андрій Кисловський.

Наразі слідство розглядає п'ять версій нападу на Михайлика в Одесі.

Зазначимо, що поліція готує клопотання про призначення балістичної експертизи через напад в Одесі на громадського діяча Олега Михайлика.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: