Порошенко сьогодні зустрінеться із своїми нардепами, щоб обговорити подальші плани

Порошенко сьогодні зустрінеться із своїми нардепами, щоб обговорити подальші плани
22 квітня прихильники Петра Порошенка зібралися біля Адміністрації президента 

Зустріч президента з фракцією БПП запланована на 18:30

Чинний президент Петро Порошенко у вівторок зустрінеться з народними депутатами фракції БПП «Солідарність».

Про це повідомляють ЗМІ. Наразі відомо, що президент хоче зустрітися зі своїми депутатами після виборів. Він хоче почути думки депутатів щодо президентської кампанії і подальшого майбутнього партії.

За даними джерел, зустріч Порошенка з депутатами фракції в БПП відбудеться о 18:30 в партійному офісі на вулиці Лаврській у Києві. Інші подробиці зустрічі поки не повідомляються.

«Я не знаю, які точно питання будуть обговорюватися. Я очікую почути, як діючий президент збирається надалі боротися за політичну кар'єру своєї політичної сили. Ми почули, що він збирається захищати народ України. Я хотів би, щоб до цих слів було більше сформульовано і деталізоване наповнення, що буде робити Петро Олексійович і що, на його думку, має робити його фракція», - додав Винник.

Президент України Петро Порошенко подякував за підтримку своїм прихильникам, які ввечері 22 квітня зібралися біля Адміністрації президента на вул. Банковій у Києві та заявив, що його цілі – перемога на парламентських виборах і «повернення на Банкову».

Нагадаємо, сотні людей ввечері 22 квітня прийшли до Адміністрації президента подякувати Порошенку за п’ять років роботи на посаді глави держави.

Як відомо, згідно з екзит-полами, за Володимира Зеленського проголосували 73% виборців, за Петра Порошенка – 26%.

Порошенко визнав поразку на виборах 2019 і привітав Володимира Зеленського. 

ЦВК має встановити остаточні результати виборів до 1 травня. Інавгурація новообраного президента повинна відбутися до 3 червня.

 Читайте також: 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: