Свідка у справі нападу на Гандзюк викликали до прокуратури

Свідка у справі нападу на Гандзюк викликали до прокуратури
Катерина Гандзюк

Львів’янка Ольга Антонишин відпочивала в одній компанії з підозрюваним у нападі на Катерину Гандзюк

Львів’янку Ольгу Антонишин, яка стверджує, що відпочивала в одній компанії з підозрюваним у нападі на Катерину Гандзюк, викликали до прокуратури.

Про це Антонишин повідомила в коментарі Громадському радіо.

«Тільки що телефонували. Сказали, що, можливо, сьогодні треба буде підійти до Львівської прокуратури та розказати все, що я знаю», — розповіла Антонишин.

Ольга Антонишин розповіла, що з 28 липня по перше серпня відпочивала на морі в Херсонській області в с. Більшовик. В їхній компанії було п’ятеро людей: вона з чоловіком, арештований Микола Новіков, його сестра з чоловіком.

Вона підкреслила, що саме Новікова знала не дуже добре. До цього бачила його лише раз. А дружить вона із його сестрою Іриною. За словами Ольги Антонишин, від того місця, де вони відпочивали, і до Херсону – година їзди.

«Як завжди ми зранку попили каву, нас було п’ятеро. Ми завжди робили п’ять чашок кави. Сідали пити каву. Я пам’ятаю цей день – дельфіни припливали – ми знімали це на камеру. Але в мене нема того відео, від був десь на задньому плані – я ж знімала дельфінів. Але я знаю, що він був із нами», — розповіла Антонишин.

Прес-секретар ГУ Нацполіції в Херсонській області Ірина Атаманенко в коментарі Громадському радіо повідомила, що поліція перевіряє алібі Миколи Новікова.

«Які саме слідчі дії вони проводять, вони мені не говорять.Але сказали, що перевіряється алібі», — сказала Атманенко.

Напад на активістку стався у Херсоні 31 липня. Зловмисника відзняли камери спостереження.

Постраждалу внаслідок нападу з сірчаною кислотою активістку 2 серпня перевезли із Херсона до Києва, де вона проходить лікування у Київському опіковому центрі.

3 серпня глава МВС Арсен Аваков повідомив, що поліція затримала підозрюваного в замаху на вбивство Гандзюк. У нападі підозрюється 40-річний житель Херсону, раніше неодноразово засуджений.

6 серпня Херсонський міський суд взяв під варту підозрюваного у нападі на активістку Катерину Гандзюк. Суд обрав Миколі Новікову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці без альтернативи внесення застави.

Пізніше у Нацполіції заявили про ще одного учасника замаху на Гандзюк.

Також поліція встановила, де нападники на Гандзюк придбали сірчану кислоту.

Читайте також матеріал «Главкому»

Шалена Катерина та всі її вороги. Хто може стояти за кислотним замахом у Херсоні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: