У липні для туристів відкриється Дубай

У липні для туристів відкриється Дубай
Дубай прийматиме туристів із 7 липня

При собі необхідно буде мати документ, який підтверджуватиме нещодавній негативний тест на коронавірус, або треба буде пройти тест в аеропортах Дубаю

Найбільше місто в Об’єднаних Арабських Еміратах – Дубай – відкриється для іноземних туристів з 7 липня після послаблення карантину, введеного у зв’язку з пандемією коронавірусу.

Про це повідомляється у пресрелізі місцевої влади. 

«Дубай прийматиме туристів із 7 липня 2020 року. При собі необхідно буде мати документ, який підтверджуватиме нещодавній негативний тест на коронавірус, або треба буде пройти тест в аеропортах Дубаю», – йдеться в повідомленні.

У разі отримання позитивного результату на коронавірус туристи будуть поміщені на двотижневий карантин.

Зазначається, що авіакомпанії зможуть заборонити пасажирам заходити до літаків, якщо у мандрівників будуть видимі симптоми коронавірусу.
Між іншим, Кіпр не вимагатиме від туристів довідку про відсутність Covid-19До цього часу відпочивальники мали надати довідку, отриману максимум за 72 години до прибуття на Кіпр, що вони не хворі на коронавірус.
Також нагадаємо, що Україна відкрила усі пункти пропуску на кордоні з ЄС. Крім того, в МЗС пояснили, чи пускатимуть українців за кордон на відпочинок.

Нагадаємо, з 15 червня Україна частково відновила міжнародне авіасполучення. Українці вже можуть відвідати чотири країни – це Албанія, США, Велика Британія та Туреччина. З 27 червня відвідати можна буде також Туніс.

Між іншим, у ВООЗ зафіксували добовий антирекорд заражень коронавірусом у світі.
Станом на ранок 22 червня в Україні лабораторно підтверджені 37 241 випадок Covid-19, за добу — 681 новий. Серед них - 45 дітей та 48 медичних працівників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: