Зеленський отримав вірчі грамоти від нового посла ЄС в Україні

Зеленський отримав вірчі грамоти від нового посла ЄС в Україні
Володимир Зеленський і Матті Маасикас
Фото: facebook.com/EUDelegationUkraine

Політики висловили спільне зобов'язання щодо реформ, спрямованих на покращення рівня життя українців

У четвер, 7 листопада, новопризначений посол Європейського союзу в Україні Матті Маасікас вручив вірчі грамоти президенту України Володимиру Зеленському. 

Про це повідомляє пресслужба представництва Євросоюзу в Україні.

Як повідомляється, після формальних представлень Зеленський і Маасікас висловили спільне зобов'язання щодо широкої порядку денного реформ, які спрямовані на покращення рівня життя українців.

«Для мене велика честь представляти Європейський союз в Україні і очолювати одне з найбільших представництв ЄС. Як посол, я працюю над нашими відносинами, які постійно вдосконалюються, а також над тим, щоб наблизити ЄС та України один до одного», - заявив Маасікас.

Зазначимо, що Матті Маасікас - естонський дипломат. Протягом 2016-2019 років працював заступником міністра закордонних справ Естонії з європейських питань.

Нагадаємо, нещодавно у Верховній Раді стався скандал. Кореспондент сфотографував в сесійній залі Верховної Ради листування депутата від «Слуги народу» Богдана Яременка в чатах знайомств.

Парламентар поспілкувався з однією з дівчат, яка запропонувала йому своїх сексуальні послуги за матеріальну винагороду. Дівчина описала умови надання інтимних послуг і вказала, що година її послуг коштує 100 доларів. 

Спочатку Яременко заявив, що все це було лише «провокацією». Втім потім написав пост у соцмережах, де вибачився перед дружиною, дітьми і президентом Володимиром Зеленським. 

1 листопада Яременко опублікував на своїй сторінці у Facebook заяву про складення повноважень голови комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва з відкритою датою. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: