Журналіст Іванов балотуватиметься в Раду на мажоритарному окрузі від «Слуги народу»

Журналіст Іванов балотуватиметься в Раду на мажоритарному окрузі від «Слуги народу»

Журналіст, блогер, ведучий політичного ток-шоу «Право на владу» Сергій Іванов

Фото: facebook.com / Serhii Ivanov

У пресслужбі «Слуги народу» відмовились назвати округ, від якого балотуватиметься Сергій Іванов

Журналіст Сергій Іванов вирішив балотуватися в депутати Верховної Ради на дострокових виборах 21 липня на мажоритарнному окрузі від партії «Слуга народу». Про це повідомляють «Українські новини». Агенство посилається на джерело у політичній силі.

«Це правда. Він іде за мажоритаркою», - підтвердив співробітник пресслужби.

У пресслужбі «Слуги народу» відмовились назвати округ, на якому балотуватиметься журналіст.

На питання «Главкома», чи відповідає дійсності дана інформація, Іванов відповів: «Я не коментую поки що».

Зазначимо, Сергій Іванов народився 26 серпня 1976 року. Закінчив Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля. Працював в органах прокуратури. Пізніше був прийнятий на посаду заступника департаменту контролю за обігом підакцизних товарів Луганської податкової адміністрації, звідки був звільнений за публічну підтримку Євромайдану. На початку жовтня 2016 року Сергій Іванов разом з Наталією Мосейчук стали провідними ведучими ток-шоу «Право на владу» на телеканалі 1+1.

Як повідомлялось, партія «Слуга народу» оголосила про початок «постпраймеріз» та пропонує повідомляти про «негідних» кандидатів.

Нагадаємо, на з’їзді партії «Слуга народу» представили першу сотню виборчого списку на позачергові вибори до Верховної Ради.

До першої десятки потрапили Дмитро Разумков, голова партії «Слуга народу», Руслан Стефанчук, радник та представник Зеленського у Верховній Раді, Ірина Венедіктова, радниця штабу Зеленського з юридичних питань, Давід Арахамія, волонтер, Галина Янченко, експертка з питань антикорупційної політики, Михайло Федоров, керівник digital-напряму «Слуги народу», Олександр Корнієнко, керівник передвиборчого штабу партії, Анастасія Красносільска, експертка з податкового та антикорупційного законодавства, Олександр Ткаченко, директор каналу «1+1» та Жан Беленюк, чемпіон світу з грекоримської боротьби.

Слід нагадати, що останнє соцпитування показує підтримку президентської партії на рівні 48,2%, що да їй 136 місць в парламенті з 225-и (це тільки за партійним списком).

Про те, хто від партії Зеленського пішов по мажоритарці, читайте в матеріалі «Юзик», блогери Дубинський і Бужанський. «Слуга народу» назвала кандидатів на мажоритарних округах».

 Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: