Вісім разів вакцинувався і шпиталізувався. Лікарі рятують Жириновського

Вісім разів вакцинувався і шпиталізувався. Лікарі рятують Жириновського
Політик, відомий своїми скандальними заявами, зокрема, щодо України, раніше хвалився тим, що зробив вже вісім щеплень проти коронавірусу
фото: korrespondent.net

Російська політична партія ЛДПР наразі спростовує інформацію про госпіталізацію свого лідера

Одіозного російського політика, депутата багатьох скликань Держдуми РФ та лідера політичної партії ЛДПР Володимира Жириновського 9 лютого, нібито, було госпіталізовано у тяжкому стані із симптомами коронавірусу та 60-70% ураження легень. Про це повідомили російські ЗМІ.

Як зазначають видання «Интерфакс» та «РИА Новости», лідер ЛДПР опинився у Центральній клінічній лікарні Москви. При цьому повідомляється, що стан 75-рячного політика оцінюється як тяжкий.

Водночас у пресслужбі партії ЛДПР спростували повідомлення про госпіталізацію Жириновського та заявили, що він почувається добре і продовжує працювати.

Раніше в етері однієї з російських радіостанцій Володимир ириновський заявив, що зробив уже вісім щеплень від коронавірусу. У грудні у своєму Telegram Жириновський розповідав, що для перших трьох щеплень він використав вакцину «Супутник V», потім тричі щепився «ЕпіВакКороною», а для сьомої і восьмої доз обрав «КовіВак».

Пізніше з'явилася інформація, що політика підключили до апарату штучної вертиляції легень. Також неназване джерело у партії ЛДПР повідомило одному з російських видань, що політик захворів ще пару тижнів тому, проте різке погіршення його стану відбулося лише днями.

Зазначимо, що скандально відомий російський політик Володимир Жириновський з 2014 року активно підтримував окупацію Криму та Донбасу, а також допомагав бойовикам так званих ЛНР та ДНР, передаючи їм гроші та навіть автомобільну техніку. Останні заяви Жириновського на тлі скупчення російських військ біля кордонів України також були досить кровожерливими.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: