На Одещині мати забула дитину у школі

На Одещині мати забула дитину у школі

В Ізмаїльському районі правоохоронці проводять перевірку відносно матері малолітньої дитини

29-річну жінку, яка неодноразово забирала сина зі школи в стані алкогольного сп’яніння, притягнули до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Про це інформує прес-служба ГУ НП в Одеській області, повідомляє «Главком».

«Про те, що відбувається у житті малолітнього жителя Ізмаїльського району, ми дізналися від директора Старо-Некрасівської школи. Він повідомив, що мати першокласника приходить за ним у стані алкогольного сп'яніння, а буває - взагалі забуває забрати зі школи. І тоді вчителі самі відводять хлопчика додому, переживаючи, щоб дорогою з дитиною нічого не трапилось», - розповів начальник сектору превенції Ізмаїльського ВП Максим Шлапак.

Представники поліції та служби у справах дітей одразу виїхали до навчального закладу та за адресою проживання вказаної сім’ї.

З’ясувалося, що дитина виховується у повній сім’ї, втім батько з ранку до ночі на заробітках, а мати зловживає алкоголем.

Вивчивши ситуацію, поліцейські провели з горе-матір’ю серйозну розмову. Відносно жінки склали адміністративний протокол та, попередивши про можливі наслідки такої ганебної поведінки, дали кілька місяців для виправлення ситуації. В той період, поки батьки наводитимуть лад у сім’ї та своїх головах,  їх семирічний син перебуватиме в реабілітаційному центрі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: