На Одещині поліцейські затримали групу автовикрадачів

На Одещині поліцейські затримали групу автовикрадачів

Ізмаїльські правоохоронці затримали троє жителів Арцизького району, серед яких один неповнолітній

В поліцію звернувся житель с. Матроска Ізмаїльського району та повідомив про викрадення його автомобіля марки «ВАЗ-2101», який він залишив біля будинку.

Про це інформує відділ комунікації Національної поліції України, повідомляє «Главком».

«Своєчасне звернення потерпілого в поліцію і злагоджені дії правоохоронців допомогли вийти на слід зловмисників, які були затримані в лічені години після скоєння злочину. Автовикрадачами виявилися 16-ти, 25-ти і 34-річний жителі Арцизького району», - розповідає начальник слідчого відділу Ізмаїльського відділу поліції підполковник поліції Наталія Старцева.

Як розповіли правопорушники, в с. Матроска біля дороги вони побачили автомобіль без нагляду з відчиненими дверцятами. У транспортного засобу був відсутній акумулятор. Чоловіки приєднали акумулятор та поїхали в Татарбунарський район, де намагалися здати автомобіль в пункті прийому металобрухту. Однак машину там не взяли, тому що викрадачі не змогли пред'явити документи.

Коли зловмисники вирішили їхати назад, в машині закінчився бензин. Кинувши автомобіль на узбіччі траси в с.Спаське Татарбунарського району, вони поїхали в м.Ізмаїл, де і були затримані співробітниками сектору реагування патрульної поліції.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Правопорушники затримані в прядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. За скоєний злочин їм загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Досудове слідство триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: