На вулиці Одеси вийшли новенькі тролейбуси

На вулиці Одеси вийшли новенькі тролейбуси

Машини придбані містом за кредитні кошти Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР)

16 жовтня 2018 року мер Одеси Геннадій Труханов провів виїзну робочу нараду в тролейбусному депо, а також поспілкувався з водіями нових тролейбусів. Як зазначалося на зустрічі, на сьогодні спостерігається істотне збільшення пасажиропотоку в електротранспорті. 

Нові машини відрізняються м'якістю ходу і високою комфортністю як для пасажирів, так і для водіїв транспортних засобів. Оснащення відеокамерами дозволяє бачити, що відбувається зовні і в салоні, вчасно реагувати на будь-яку ситуацію. Також усі машини обладнані системою wi-fi, розетками для підзарядки мобільних телефонів, GPS-трекерами, за допомогою яких рух конкретної машини можна відстежувати на сайті «Транспорт Одеси». 

«Для пасажира головне - безпека, комфорт і впевненість, що він вчасно добереться до пункту призначення. Перші два напрямки в новому тролейбусі реалізовані повною мірою. Наше завдання - налагодити рух всього електротранспорту за графіком. Сьогодні ми отримали повноваження і можемо самостійно реагувати на ситуації з неправильно припаркованим автотранспортом, який нерідко заважає руху муніципального електротранспорту», - зазначив Геннадій Труханов. 

Міський голова підкреслив, що набутий досвід роботи з міжнародними фінансовими інститутами, які надають кредити на пільгових умовах, дозволить почати реалізацію нового масштабного інфраструктурного проекту. На сьогодні є необхідність збільшення пропускної здатності електротранспорту, що рухається в напрямку селища Котовського. Для цього планується взяти кредит на придбання багатосекційних трамваїв і оновлення трамвайного полотна на ділянці від вул. Паустовського до Пересипського моста, так як наявний шляхопровід не здатний витримувати високі навантаження. Паралельно проводяться організаційні наради, спрямовані на вирішення питання про проведення ремонтних робіт без зупинки руху муніципального транспорту в напрямку селища Котовського. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: