Незаконна торгівля ліками: в Одесі з аптеки вилучили препаратів на 50 тис. гривень

Незаконна торгівля ліками: в Одесі з аптеки вилучили препаратів на 50 тис. гривень
За таке правопорушення передбачене покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян 
фото: od.npu.gov.ua

Працівники закладу здійснювали роздрібну торгівлю ліками без відповідної на це ліцензії

Один з аптечних закладів в Одесі торгував ліками без відповідної на це ліцензії

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Правоохоронці встановили, що працівники закладу охорони здоров’я здійснювали роздрібну торгівлю медпрепаратами без відповідної на це ліцензії.

Згідно з санкцією статті, за таке правопорушення передбачене покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією продукції й грошей, одержаних внаслідок вчинення цього правопорушення, чи без такої. З аптеки вилучені лікарські засоби на загальну суму понад п’ятдесят тисяч гривень.

Нагадаємо, голова комітету з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький повідомив, що депутати планують зареєструвати у Верховній Раді законопроєкт щодо заборони продажу ліків неповнолітнім. За словами нардепа, необхідність відповідних обмежень обумовлено низкою випадків, які сталися напередодні, коли діти труїлись медичними препаратами, які, за даними поліції, купили в аптеці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: