Під час промови Путіна заснуло 16 російських чиновників (фото)

Під час промови Путіна заснуло 16 російських чиновників (фото)
Дмитро Медвєдєв чекає послання президента РФ
фото: скрін із відео з соцмереж

Еліта країни-агресорки задрімала під час виступу російського диктатора 

Президент Росії Володимир Путін у вівторок, 21 лютого, виступив із посланням до Федеральних зборів, проте витримати «цікаву» промову диктатора змогли не всі присутні.

Так, колишній президент Росії, заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв настільки «уважно» слухав главу країни-агресорки, що під час його виступу просто заснув.

Промову російського диктатора проспав не лише Медведєв: подрімати встигла ще низка чиновників.

Під час промови Путіна заснуло 16 російських чиновників (фото) фото 1

Позасинали гауляйтер так званої ДНР Денис Пушилін, гендиректор «Росатому» Олексій Ліхачов, омбудсмен у Ленінградській області Сергій Шабанов, гендиректор «Першого каналу» Костянтин Ернст, колишній прем‘єр-міністр і перший директор ФСБ Сергій Степашин та інші.

Нагадаємо, президент-диктатор Росії Володимир Путін 21 лютого виступив зі щорічним посланням до Федеральних зборів РФ. Під час виступу, який тривав майже дві години, він озвучив головні тези пропаганди РФ: звинуватив Україну й Захід у розв'язанні війни і пригрозив світу глобальним конфліктом. Крім того, оголосив про припинення участі Росії в Договорі про скорочення стратегічних наступальних озброєнь і заявив про підготовку до ядерних випробувань.

Читайте також: Можна тільки позіхати. Як Федеральні збори слухали Путіна (фото, відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: