21 березня наступає Новий рік за слов’янським календарем

21 березня наступає Новий рік за слов’янським календарем
Лань.
Світлина з відкритих джерел

20 березня – день весняного рівнодення. А 21 березня – починається Новий рік за арійським календарем

20 березня – день весняного рівнодення. А 21 березня – починається Новий рік за арійським календарем. Символом року -  лань. Про це розповіли  Олена Осипенко, астролог міжнародної категорії, завідуюча кафедрою астропсихології Європейського інституту міждисциплінарних досліджень і освіти, факультет медичної реабілітації, психології та оздоровчих практик, (Німеччина, Ганновер), та  Юрій Буянов, астролог, член координаційної ради Ради астрологів України, під час прес-конференції в прес-центрі «Главком».

20 березня – день весняного рівнодення. А 21 березня – починається Новий рік за арійським календарем, символом якого буде Лань. Колір року – фіолетовий.

Юрій Буянов, астролог, член координаційної ради Ради астрологів УкраїниЮрій Буянов, астролог, член координаційної ради Ради астрологів України

«Рік Лані пов’язаний з пошуком вищого сенсу, з людським сумлінням, правдою, гармонією, красою, з материнським началом. Проявляється прагнення до грації, гармонії, краси і праведності», - говорить Буянов.

За його словами, шлюби, укладені в цей рік, можуть бути тільки на духовній основі, в іншому випадку їх результатом стає розлучення. У рік Лані усі люди проходять перевірку на міцність своїх морально-етичних критеріїв – совість, правдивість, справедливість. Тому захисників справедливості цей рік винагороджує.

Олена Осипенко, астролог міжнародної категорії, завідуюча кафедрою астропсихології Європейського інституту міждисциплінарних досліджень і освіти, факультет медичної реабілітації, психології та оздоровчих практик, (Німеччина, Ганновер)Олена Осипенко, астролог міжнародної категорії, завідуюча кафедрою астропсихології Європейського інституту міждисциплінарних досліджень і освіти, факультет медичної реабілітації, психології та оздоровчих практик, (Німеччина, Ганновер)

Новий рік буде починатися не в 12:00 ночі. «Він починатиметься зі сходом сонця. Схід сонця на лінії горизонту на Україну це рівно шоста ранку. У цей час потрібно прокинутися і зустріти схід сонця. Можна загадувати бажання, добре бути в гарному душевному настрої, бажайте всім щастя. Адже в якому ви будете душевному стані, таким буде і рік», - продовжує Осипенко.

Варто сказати, що до нового року за арійським календарем передує п’ять нульових сонячних дні – з 16 березня по 20 березня. «Ці дні треба використовувати для підведення підсумків року, для подяки року, що минає, а також погашення заборгованості не тільки фінансової, а й духовної. Ці дні великого внутрішнього та зовнішнього очищення», - звертає увагу Осипенко.

Як радять астрологи, не варто також в ці дні починати важливі справи. Адже результат буде зведений до нульового показника.

Переглянути запис прес-конференції

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: