36-річний Ротань розкрив таємницю, чи перейшов він у «Динамо» через гроші

36-річний Ротань розкрив таємницю, чи перейшов він у «Динамо» через гроші
Руслан Ротань. Фото ФК «Динамо»

За словами Руслана, його перехід вирішився дуже швидко

Півзахисник київського «Динамо» та збірної України Руслан Ротань в ефірі програми «ПроФутбол» на телеканалі «2+2» розповів про свою мотивацію продовжувати ігрову кар'єру.

За його словами, він прийняв пропозицію перейти у столичний клуб дуже швидко.

«Я перейшов у «Динамо» не заради грошей, однозначно. Минулого разу (у 2005 році – прим. «Главкома») все швидко вирішилося – Ігор Суркіс зателефонував, ми поспілкувалися буквально хвилин десять, і жодних питань не було. І зараз, напевно, все сталося ще швидше», - розповів футболіст.

«Я став старшим, футбол розумію вже зовсім по-іншому. Раніше у мене гра була емоційна, а зараз більш грамотна. Про життя після кар'єри футболіста тоді я не думав. Зараз думки проскакують», - цитує Ротаня Террикон.

Руслан додав, що, напевне, будь-який футболіст скаже: «якщо я з дитинства у футболі, хочеться займатися улюбленою справою».

«Але сказати з позиції футболіста, чим хочеться займатися у майбутньому, дуже важко. Можна сказати: я хочу бути тренером, – але насправді, коли приймаєш таке рішення, потрібно заспокоїтися та зрозуміти, чи потрібно це тобі. Є ж багато інших, теж футбольних, професій», - підсумував він.

Нагадаємо, Ротань піднявся на третє місце в списку гвардійців збірної України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: