«А скільки буде самогубств?», - Володимир Бринзак вважає недоречним жорсткий карантин

«А скільки буде самогубств?», - Володимир Бринзак вважає недоречним жорсткий карантин
Володимира Бринзака більше бентежать наслідки карантину
Фото - Іван Вербицький

Очільник Федерації біатлону радить звернути увагу на цифри

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак не схильний панікувати через пандемію коронавірусу. Більше того, він вважає жорсткий карантин недоречним.

«Не справа в тому, чи вірю в коронавірус. Є цифри. За два місяці в Україні померло 100 тисяч людей, із них від коронавірусу – 200 осіб. Достатньо увімкнути здоровий глузд, щоб збагнути, що щось тут не так. Але всі вірять. І ось я зараз скажу і буду ворогом. Так, берегтися не завадить. Коли виходжу в люди, вдягаю маску. Мию руки, користуюся антисептиком. Цього достатньо. Не треба робити трагедії зі смерті 200 людей на 40 мільйонів населення. Від алкоголізму в той же час померло 6000. А ризики, скільки буде самогубств через те, що людей позакривали вдома, хтось підрахував? Люди сидять у «хрущовках», в пліснявих кімнатах з грибком і не можуть вийти на вулицю, пройтися парком, подихати свіжим повітрям і підняти імунітет. Це нормально? Про економічні наслідки цієї кризи взагалі мовчу. Як на мене, не було б інтернету, такої паніки не було б», - сказав пан Бринзак в інтерв’ю «Главкому».

Також Володимр Бринзак говорив, що після перегляду державного бюджету у зв’язку з пандемією видатки на біатлон скоротилися на 90 відсотків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: