Біатлоніст Бьо про карантин у Норвегії: У місті гробова тиша, як у фільмі жахів

Біатлоніст Бьо про карантин у Норвегії: У місті гробова тиша, як у фільмі жахів
Йоганнес Бьо очікує, що готуватиметься до наступного сезону вдома
Фото - Instagram Йоганнеса Бьо

Йоганнес каже, що люди намагаються залишатися у великих містах, бо в малих лікарні всім допомогти не зможуть

Норвезький біатлоніст Йоганнес Бьо розповів, як проводить час на самоізоляції. Також він поділився думками про підготовку до наступного сезону. На думку спортсмена, який став переможцем загального заліку Кубка світу, пандемія коронавірусу змусить норвежців відмовитися від проведення зборів в інших країнах.

«Як прокидаюся, так відразу йду гуляти із сином Ґуставом. Коли повертаємося, тоді готуємо їжу. Мені головне розуміти, що йому все подобається. Загалом, все йде по колу. Тренуюся приблизно через день. Вчора ось тренувався, сьогодні пропускаю. Сподіваюся, завтра вийде побігати або на велосипеді покататися. А які ще варіанти? Снігу майже не залишилося, а в гори підійматися заборонено, тому лижі скасовуються.

У Норвегії все не так суворо, але всі сидять вдома і працюють віддалено. Якщо хочеш з кимось зустрітися, то це не проблема. Головне – тримати дистанцію один-два метри. У місті гробова тиша, як у фільмі жахів. Подивишся за вікно, а там взагалі нікого, порожнеча.

Будемо щось придумувати. Зараз у будь-якому випадку відпочинок за планом. Думаю, що всі збори, якщо вони будуть, проведемо в Норвегії. Летіти кудись в Європу зараз - явно не найкраща ідея. Будемо тренуватися в Осло або Ліллегаммері.

Так, у будинку є великий фітнес-зал, але він знаходиться в горах, а туди їздити не можна зараз. У тих місцях дуже мало лікарень, а ті, що є, дуже маленькі. Якщо в такому селищі трапиться епідемія, то вони не зможуть допомогти всім, тому всі сидять у великих містах», - заявив Бьо.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: