Американець, який при кожній нагоді обзиває Ломаченка, яскраво нокаутував мексиканця (відео)

Американець, який при кожній нагоді обзиває Ломаченка, яскраво нокаутував мексиканця (відео)
Переможне сальто Теофімо Лопеса
Twitter Top Rank

Теофімо Лопес зробив ще крок на шляху до зустрічі з нашим Василем

21-річний американський панчер Теофімо Лопес здобув свою 12-ту перемогу (вдесяте — нокаутом) у 12-ти боях на професійному рингу.

В андеркарді бою між колумбійцем Елейдером Альваресом і росіянином Сєрґєєм Ковальовим в американському Фріско (штат Техас) Лопес буквально знищив досвідченого, 32-річного мексиканця Дієґо Маґдалено (31-3, 13 КО).

Лопес вразив суперника шаленим темпом і жорсткістю ударів ще в перших двох раундах, у двох наступних трохи збавив оберти, а з п’ятої трихвилинки взявся за справу серйозно. В шостому раунді Теофімо відправив Дієґо лівим бічним на канвас вперше. У сьомій же трихвилинці той же удар відправив Маґдалено у глибокий нокаут.

Лопес привернув до себе увагу брудними висловлюваннями на адресу чинного чемпіона світу за версіями WBA i WBO в легкій вазі Василя Ломаченка. Більше того, підтримав ці провокаційні заяви батько й тренер Теофімо Лопес-старший, котрий сказав, що його син знищить українця.

Зважаючи, що Лопес і Ломаченко є підопічними однієї промоутерської компанії (Tоp Rank Боба Арума), їхня зустріч у близькому майбутньому виглядає доволі реальною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: