Андрій Шевченко: З Італією будемо намагатися показати дуже хороший футбол

Андрій Шевченко: З Італією будемо намагатися показати дуже хороший футбол
Андрій Шевченко
Фото Павла Кубанова

Наставник української національної команди розраховує на хорошу гру підопічних

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко провів прес-конференцію у Генуї напередодні товариського матчу з командою Італії.

«Я дуже радий повернутися до Італії», - звернувся до присутніх український фахівець.

«Ця країна дала мені дуже багато. І я сподіваюся, що моя команда на цьому стадіоні покаже, як справді вміє грати», - цитує наставник сайт Федерації футболу України.

Шевченко, зокрема, розповів про кадрові проблеми та зауважив, що не буде з командою Андрія Ярмоленка.

«Але, попри все це, ми будемо намагатися постати сильною командою та показати дуже хороший футбол. Подивимося під час заняття, у якому стані гравці зараз перебувають. Деякі тільки приєдналися до нас, вони виступають у різних європейських чемпіонатах», - пояснив тренер.

За словами Андрія Шевченка, можливо, зараз в італійській команді немає конкретного гравця нападу, який може повести партнерів за собою, але є дуже багато молодих талановитих футболістів.

«В Італії є дуже багато талановитих молодих гравців, проте потрібно дати їм час, щоб вони досягли висот. Італія – дуже сильний суперник, але ми будемо боротися», - пояснив він.

«Я дуже гордий бути тренером національної команди України. Відчуваю дуже велику відповідальність. Я прийшов до збірної після невдалого виступу на чемпіонаті Європи 2016 року. Було дуже нелегко сформувати нову команду, підняти дух колективу, змінити повністю всю структуру гри. Я бачу потенціал багатьох гравців, і це налаштовує мене дуже позитивно. Моє головне завдання – показати хороший результат, і ми зробили це в останніх матчах Ліги націй. Головна мета, як я вже казав, – вивести збірну на Євро-2020», - підсумував наставник.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: