Айнарс Багатскіс: мені сподобався початок роботи зі збірною України

Айнарс Багатскіс: мені сподобався початок роботи зі збірною України
Айнарс Багатскіс
ФБУ

Латвієць Айнарс Багатскіс прокоментував перші тренувальні збори національної команди

Чоловіча національна збірна України з баскетболу провела перші тренувальні збори на чолі з латвійським тренером Айнарсом Багатскісом. Фахівець залишився задоволеним знайомством з командо та роботою з колегами по тренерському штабу.

«Загалом робота із цим тренерським штабом мені сподобалася, обидва асистенти досвідчені професіонали і вони десь поступилися власним еґо, для спільної справи, мені з ними працювати було комфортно.
Вдячний гравцям, за те що вони відклали свої справи подалі і відреагували на запрошення до національної команди. Ці збори – моя примха, яку і гравці, і ФБУ задовільнили цілком.
Не усі змогли перекроїти свої плани у цей короткий час. Богдан Близнюк мав приїхати, але у його родині виникли проблеми, які  потребували його присутності. Ні Ткаченко, ні Пустовий, ні Герун не випадають із нашого поля зору, просто так склалися обставини у цей час. Кілька гравців як Кобець, Кравцов, Липовий, Михайлюк тренувалися із нами, але не змогли поїхати до Мінська, про це ми також домовилися заздалегідь», - розповів Багатскіс в інтерв’ю прес-службі ФБУ.

Наступного разу збірна України збереться вже на початку наступного року, коли гратиме стартові матчі кваліфікації чемпіонату Європи 2021 року. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: