Баскетболіст «Дніпра» пригрозив бойкотувати відбір на Олімпіаду

Баскетболіст «Дніпра» пригрозив бойкотувати відбір на Олімпіаду
Станіслав Тимофеєнко
ФІБА

Станіслав Тимофеєнко виступає за збірну України з баскетболу 3х3

Лідер баскетбольного «Дніпра» та гравець національної збірної України з баскетболу 3х3 Станіслав Тимофеєнко пригрозив бойкотувати кваліфікаційний турнір Олімпіади-2020 з баскетболу 3х3.

Про це гравець написав на сторінці в мережі Фейсбук.

«За сприятливого перебігу обставин збірна має можливість потрапити на кваліфікаційний турнір, але наша баскетбольна федерація робить все для того, аби одні з найкращих гравців відмовилися від участі в кваліфікації. Якщо комусь цікаво та не боїться ФБУ, готовий дати інтерв’ю та розповісти всю правду про обман з боку ФБУ», - написав Тимофеєнко.

Станіслав Тимофеєнко виступає за національну збірну України з баскетболу 3х3 разом з партнерами по «Дніпру» Олександром Сизовим та Максимом Закурдаєвим.

Чоловіча збірна України з баскетболу 3х3 не пробилася за рейтингом в кваліфікаційний турнір Олімпіади-2020. Натомість вона перебуває в листі очікування та зможе зіграти в додатковому кваліфікаційному турнірі за сприятливого перебігу обставин.

Баскетбол 3х3 вперше буде представлено в змагальній програмі Олімпіади в Токіо 2020 року.

Нагадаємо, напередодні ФБУ відхилила апеляцію «Дніпра» на штраф та дискваліфікацію президента Валерія Кондратьєва за погрози на адресу арбітра матчу Суперліги.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: