Провінційний білоруський клуб здобув шалену популярність завдки назві

Провінційний білоруський клуб здобув шалену популярність завдки назві
Ініціативна група працює
СФК «Слуцьк»

СФК «Слуцьк» - новий міжнародний мем

Пока світова пандемія знищила або поставила на паузу майже весь світовий спорт - фанати казяться й не знають, чим себе зайняти.

Оскільки ж у Білорусі всупереч всьому спортивне життя не припинилось - погляди усіх небайдужих спрямовані саме на цю країну та її клуби. Ба більше, фанати для себя роблять просто шалені відкриття.

Так, небувалу популярність у мережі здобув провінційний й абсолютно посередній СФК «Слуцьк». Через співзвучність з популярним англійським обсценним терміном Slut (жаргонне - повія) - він привернув до себя неабияку увагу.

Це не тільки зробило СФК «Слуцьк» відомим у всьому світі, але й принесло йому матеріальну користь.

Справа в тому, що «Слуцьк» мав фінансові проблеми (Лукашенко «наїхав» на головного спонсора клубу - місцевий цукровий завод - ред.) - то ж іноземні фанати-тролі створили ініціативну групу зі спасіння професійного футболу на Случчині та почали збирати гроші для команди. Охочих виявилось чимало.

«Ми зв'язалися з клубом безпосередньо, щоб організувати продаж деяких товарів і отримати дозвіл на власне виробництво і збір коштів для «Слуцька» через офіційну платформу. Ця група була створена всього тиждень тому, і приріст абонентів абсолютно божевільний. Будь ласка, наберіться терпіння і дайте нам трохи часу на організацію офіційних заходів», - написав глава американського фан-клубу СФК «Слуцьк» Шейн Робінсон.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: