Член оргкомітету Олімпіади-2020 здав позитивний тест на коронавірус

Член оргкомітету Олімпіади-2020 здав позитивний тест на коронавірус
Розміщені в Токіо олімпійські кільця наразі є радше біллю японців
Фото - Rappler

Люди, які контактували з інфікованим, відправлені на самоізоляцію

Видання Inside the Games знайшло підтвердження, що чоловіка років тридцяти, який працює у штабі Олімпійських ігор-2020 у Токіо, помістили на домашній карантин у зв'язку зі зданим позитивним тестом на Covid-19.

«Організаційний комітет визначив осіб, які мали тісний контакт з пацієнтом і відправив їх на домашню ізоляцію з сьогоднішнього дня, тоді як приміщення, де працювала людина, буде закрите та дезінфіковане», - йдеться в заяві Токіо-2020.

Останні два тижні співробітники працювали з дому після того, як прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе оголосив надзвичайний стан у Токіо, а також шести інших префектурах.

Зараз його рішення поширилося на всю Японію.

Організаційний комітет Токіо-2020 складається з близько 3800 працівників з таких організацій, як Японський олімпійський комітет, Японський паралімпійський комітет, Токійська мерія та уряд Японії.

Через спалах Covid-19 у Японії та в усьому світі Олімпіада в Токіо перенесена на рік і тепер має відкритися 23 липня 2021 року.

Паралімпійські ігри в Токіо відповідно мають відбутися між 24 серпня і 5 вересня наступного року.

Токіо-2020 створив цільову групу для вирішення ситуації з Covid-19, яка не демонструє ознак уповільнення.

На сьогодні в Японії зафіксовано понад 12 тисяч підтверджених випадків Covid-19, внаслідок яких загинуло 299 людей. Вилікувалося на цей момент 1 424 особи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: