Чорно-білі смуги: «Манчестер Юнайтед» представив резервну форму

Чорно-білі смуги: «Манчестер Юнайтед» представив резервну форму
Смугасту форму представив один із лідерів клубу Бруну Фернандеш 
Twitter Манчестер Юнайтед

Англійський гранд представив оригінальний комплект форми

Компанія Adidas і ФК «Манчестер Юнайтед» сьогодні представили нову, третю форму на сезон-2020/21, яка має візуально інший дизайн, натхненний смугастими майками з історії клубу.

Від першої смугастої форми «Манчестер Юнайтед» пройшло понад 100 років тому до привабливих дизайнів 1970-х і 80-х років, остання версія покликана внести свіже оновлення в традицію, одночасно пропонуючи яскравий новий принт.

Дана форма, в якій використані знамениті клубні кольори «Юнайтед» - червоний, білий і чорний, являє собою оригінальну історію з сучасним оновленням. Результат доволі несподіваний, і демонструє постійне прагнення посунути межі дизайну футболок.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Manchester United (@manchesterunited)

Ще 110 років назад «Манчестер Юнайтед» мав смугасту форму із синьо-білим забарвленням в якості альтернативної. Смуги на нинішній формі розташовані в самих різних напрямках, що надає візерунку оригінальності.

Примітно, що у минулому сезоні «Манчестер Юнайтед» зайняв третє місце в турнірній таблиці Англійської Прем'єр-ліги і кваліфікувався до групового етапу Ліги чемпіонів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: