«Донбас» та «Кременчук» святкували перемоги на старті передсезонного турніру

«Донбас» та «Кременчук» святкували перемоги на старті передсезонного турніру
Хокеїсти «Донбасу» біля воріт «Дніпра»
Світлина - сайт УХЛ

У передсезонному турнірі визначилися переможці стартових поєдинків

У Дружківці стартував дев'ятий розіграш традиційного передсезонного турніру Відкритого Кубка Донбасу-2020.

В рамках матчу турніру зійшлися майбутні півфінальні суперники плей-офф чемпіонату УХЛ «Донбас» і «Дніпро» - перемога донеччан з рахунком 5:2.

Перший період матчу команди розпочали обережно, придивляючись один до одного. Однак, вже з другої половини стартової двадцятихвилинки хокеїсти стали більш активно створювати моменти біля воріт супротивника, але в цих ситуаціях виручала відмінна гра воротарів. Незважаючи, на обоюдогострі атаки рахунок першими все ж відкрили господарі турніру - першу шайбу донеччан на домашньому турнірі закинув новачок клубу Віктор Туркін.

При всіх спробах «Дніпра» відігратися і декількох стовідсоткових моментах біля воріт Іллі Андрюхова, «Донбас» не тільки не дозволив «щукам» зрівняти рахунок, а й, завдяки точному кидку Дмитра Ігнатенка, збільшив свою перевагу до двох шайб.

Відрити для себе рахунок «щуки» змогли тільки на екваторі поєдинку, коли спочатку новачок команди Євген Гасніков з передачі Олександра Каракулька прошив Іллю Андрюхова. А за 4 секунди до кінця другого періоду ще один новачок херсонців Денис Макаров зрівняв цифри на табло, і змусив клуби починати все спочатку.

У третьому періоді донеччани вирішили взяти рахунок під свій контроль і впевнено пішли в атаку. Такі дії вилилися в дві закинуті шайби від Олексія Кожевнікова і Микити Буценка, які вивели «Донбас» вперед. Під кінець матчу атмосфера льоду остаточно загострилася і гравці порадували уболівальників кількома яскравими бійками.

Фінальну крапку в матчі поставив Микола Казаковцев, який в п'ятий раз прошив Олега Петрова за дві хвилини до кінця періоду і, встановивши остаточний рахунок на табло.

В іншому матчі турніру «Кренменчук» обіграв «Білий Барс» з рахунком 5:3

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: