Екс-чемпіон світу з боксу: Джошуа дуже легко розправиться з Кличком

Екс-чемпіон світу з боксу: Джошуа дуже легко розправиться з Кличком

Девід Хей упевнений, що Ентоні Джошуа без проблем виграє у Володимира Кличка

Екс-чемпіон світу в двох вагових категоріях Девід Хей упевнений, що його 26-річний співвітчизник Ентоні Джошуа без проблем виграє у 40-річного українця Володимира Кличка.

«Джошуа виграє цей бій дуже легко, я просто впевнений у цьому. Я просто бачив, як Кличко старіє вже кілька років поспіль. Проти Ф'юрі він виглядав жахливо і викидав у середньому 12 ударів за раунд.

Все, що потрібно Джошуа в цьому бою, – справедливий рефері, який би дискваліфікував Кличка за клінчі. Бо Кличко намагатиметься в'язати Джошуа поблизу, щоб Джошуа не міг викидати свої удари», – сказав Девід Хей.

Президент РФ Володимир Путін підписав федеральний закон «Про ратифікацію угоди між Російською Федерацією та Сирійською Арабською Республікою про розміщення авіаційної групи збройних сил РФ на території САР». Про це повідомляє прес-служба Кремля.

Нагадаємо, 7 жовтня Держдума Росії ратифікувала російсько-сирійську угоду про безстрокове розміщення авіаційної групи РФ на території Сирії. За ратифікацію одностайно проголосували всі присутні 446 депутатів.

Рада Федерації РФ ратифікувала на пленарному засіданні угоду про безстрокове розміщення російської авіабази в Сирії. «За» проголосували 158 сенаторів, один утримався.

Документ було підписано 26 серпня 2015 року в Дамаску, а майже рік потому – 9 серпня 2016 року – внесений президентом РФ на розгляд Держдуми.

Нагадаємо, відомий фінансист Джордж Сорос звернувся до росіян і світової спільноти із закликом вплинути на президента РФ Володимира Путіна в питанні воєнної кампанії в Сирії.

Читайте також статтю «Главкома» «Самотність деспота. Навіщо Путін відроджує МДБ»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: