Ексфутболіст «Карпат» із Естонії розповів, як Димінський вчив команду грати в футбол

Ексфутболіст «Карпат» із Естонії розповів, як Димінський вчив команду грати в футбол
Сергій Зеньов виступав за львівський клуб шість років
UA-Футбол

Олігарх за мармуровим столом рухав фішки і при тренерів показував, як треба грати

Естонський екс-форвард «Карпат» Сергій Зеньов згадав, як йому працювалося з власником львівського клубу Петра Димінського.

«Навіть не знаю, чи управляє клубом Димінський. Насправді з ним ніколи не було несподіваних ситуацій. Ми завжди приблизно уявляли, чого очікувати завтра, через тиждень або півроку. Але ось точно – з ним завжди було цікаво.

Особливо, коли приходив до нього в офіс. Там був великий мармуровий стіл з малюнком футбольного поля. І він завжди фішки рухав. Тренер зазвичай сидів поруч, а Димінський рухав фішки і розповідав нам різні тактичні нюанси – як треба і що він хоче від нас бачити. Зазвичай ми сиділи і мовчали.

Не було сумнівів у тому, що він любить і розбирається в футболі. Зрозуміло, що він не знав якихось тренерських деталей, але розумів і бачив гру. По-своєму – це точно. Але в цілому розбирався добре.

І моє запрошення в «Карпати» - це ж його ідея. Я приїхав до Іспанії в останній день зборів і в першій грі забив три голи. Він каже: «Полетіли до Львова». Але у мене не було квитків. Димінський відповів: «На моєму літаку полетимо». Це було максимально його рішення, а не тренерського штабу», - сказав Зеньов.

Нагадаємо, що Зеньов грав у «Карпатах» в 2008-2014 роках.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: