Експерша ракетка світу Маррей розповів, що близько знав вбивцю, який розстріляв 17 осіб

Експерша ракетка світу Маррей розповів, що близько знав вбивцю, який розстріляв 17 осіб
Маррей раніше лише коротко згадував трагедію в Данблейні в програмі BBC в 2013 році, але ніколи не говорив про те, наскільки добре він знав вбивцю

«Я знав цього хлопця, ходив в його дитячий клуб, ми їздили в одній машині»

Колишня перша ракетка світу Енді Маррей в документальному фільмі Amazon розповів, що знаходився в школі Дайнблена, в якій в 1996 році відбулося масове вбивство. Місцевий житель Томас Хемілтон увірвався в спортзал, розстріляв 16 дітей і одного вчителя, а потім наклав на себе руки. Енді разом з братом Джеймі в цей час перебували на уроках.

Маррей раніше лише коротко згадував трагедію в Данблейні в програмі BBC в 2013 році, але ніколи не говорив про те, наскільки добре він знав вбивцю. За словами тенісиста, він відвідував організовані Хемілтоном дитячі клуби і навіть їздив з ним в одній машині.

«Ви недавно запитали мене, чому теніс так важливий для мене. Звичайно, зі мною було те, що сталося в Данблейні, коли мені було десь дев'ять років. Я впевнений, що всім дітям було складно пережити це з різних причин. Що ми знали цього хлопця, ходили в його дитячий клуб, ми їздили в одній машині», - цитує Маррея Daily Mail.

Енді також розповів, що через рік після того, що сталося його батьки розлучилися.

«Це був важкий час для нас. Бачити це і не зовсім розуміти, що відбувається. А потім, через 6-12 місяців, мій брат поїхав з дому. Він відправився грати в теніс в Кембриджі. Звичайно, раніше ми все робили разом. Коли він поїхав, мені було дуже важко. Я відчуваю, що теніс - це в певному сенсі порятунок для мене», - зізнався британець.

Прем'єра фільму про Енді Маррей відбудеться 29 листопада.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: