Формула-1. З’явилося відео, як Хемілтон виграв Гран-прі Японії

Формула-1. З’явилося відео, як Хемілтон виграв Гран-прі Японії

Внаслідок сходу Феттеля Хемілтон не зазнав проблем на шляху до перемоги

У мережі з’явилося відео, як гонщик Mercedes Льюїс Хемілтон здобув перемогу на 16-му етапі Формули-1 в Японії, випередивши Макса Ферстаппена і Даніеля Ріккардо.

Як уже повідомлялося, інтрига в боротьбі за перемогу фактично померла ще в самому початку гонки, оскільки на машині Себастьяна Феттеля, який стартував з другого місця, виникли проблеми зі свічкою запалення. Автомобіль не дозволяв німцеві атакувати в повну силу. На п'ятому колі він звернув у бокси і оформив технічний схід.

Внаслідок сходу Феттеля Хемілтон, за великим рахунком, не зазнав проблем на шляху до перемоги. Його найближчим переслідувачем на дистанції був Макс Ферстаппен, який виграв старт у Даніеля Ріккардо, свого напарника по Red Bull, пише sportarena.com.

Таким чином, в особистому заліку Хемілтон набрав 306 очок і випереджає Феттеля (247 очок) вже на 59 очок. Третім йде Валттері Боттас з Mercedes - 234 очки.

Нагадаємо також, що організатори Гран-прі США хочуть змінити дати візиту Формули-1 до Мексики і поєднати цей етап із канадським у червні, щоб залучити мексиканських уболівальників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: