Футбольний тренер Федорчук: У мене з криміналітетом завжди були добрі стосунки

Футбольний тренер Федорчук: У мене з криміналітетом завжди були добрі стосунки
Ґурґен Оронюк (у центрі) і Олег Федорчук (справа) за невеликими винятками спільну мову знаходили
Фото - Николаевские новости

Фахівець пригадав історію з публічним інцидентом

Колишній головний тренер сімферопольської «Таврії», вінницької «Ниви» і «Миколаєва» Олег Федорчук розповів про ситуацію, коли його прес-конференцію перервав екс-власник миколаївського клубу Ґурґен Оронюк.

«Це б'є по самолюбству, але у мене з покійним (бізнесмен покінчив життя самогубством - прим.) президентом були хороші стосунки. У мене взагалі з криміналітетом завжди були добрі стосунки. Я сам виріс у кримінальному середовищі. Він – емоційний, а тоді він ще й був трохи не в формі, трохи напідпитку. Я потім і з ним переговорив, і з хлопцями в колективі. Воно неприємно, але він платить гроші. Я сказав хлопцям, що він поставив їх тренера в незручне становище, але я переживу», - сказав Федорчук в інтерв’ю Youtube-каналу «Трендець».

Інцидент, про який мова, трапився після матчу першої ліги «Миколаїв» - «Буковина» восени 2013-го (дивіться відео).

Ґурґен Оронюк почав фінансувати «Миколаїв» на початку 2013 року. З його приходом клуб погасив величезні борги, які накопичувалися довгі роки. При Оронюку помітно зросла відвідуваність домашніх матчів «Миколаєва». Вона стала найбільшою серед клубів першої ліги. «Миколаїв» за другу половину ігрового сезону-2012/2013 піднявся з 13-го місця в турнірній таблиці на п’яте.

У лютому 2014-го Оронюк покинув склав з себе повноваження президента МФК «Миколаїв». А 3 березня Ґурґен, згідно з офіційною версією, застрелився. Раніше в ресторан «Хуторок», який належав Оронюку, кинули бойову гранату. В МВС тоді заявили, що основна версія смерті 41-річного Оронюка – самогубство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: