Кабмін дозволив спортсменам тренуватися на відкритому повітрі

Кабмін дозволив спортсменам тренуватися на відкритому повітрі
Атлетка Юлія Левченко та інші українські спортовці зможуть тренуватися на відкритому повітрі
Фото - Instagram Юлії Левченко

Наразі мова йде про індивідуальні заняття

Кабінет міністрів України задовольнив клопотання міністра молоді і спорту Вадима Гутцайта і дозволив членам національних збірних займатися на відкритому повітрі.

«Сьогодні на черговому засідання Кабінет міністрів України підтримав ініціативу міністра молоді і спорту щодо відновлення ІНДИВІДУАЛЬНИХ тренувальних занять (біг, хода, їзда на велосипеді та інвалідному візку) спортсменами штатних команд національних збірних команд України з олімпійських, неоліміпійських, національних видів спорту та видів спорту осіб з інвалідністю, - написав у себе в «Фейсбуку» міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

Вважаю, що такі зміни, які раніше були підтримані профільним комітетом Верховної ради України, що були внесені до Постанови КМУ № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби Covid-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», необхідні для безперервності тренувального процесу спортсменів штатних збірних команд. Це дозволить провідним атлетам плавно вийти з карантину після його завершення, а у майбутньому забезпечить Україні нові перемоги та медалі на найвищому рівні».

«Всі тренування мають проводитись із урахуванням каринтинних правил», - підкреслив пан Немчінов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: