Керівництво «Десни» робить усе можливе, щоб кубковий матч з «Динамо» відбувся у Чернігові

Керівництво «Десни» робить усе можливе, щоб кубковий матч з «Динамо» відбувся у Чернігові

До стадіону імені Гагаріна є ряд зауважень

У четвер, 16 листопада, відбулося чергове засідання координаційного штабу з приводу проведення кубкового матчу між «Десною» та «Динамо».

Цього разу всі причетні до організації матчу зібралися безпосередньо на об‘єкті – стадіоні імені Гагаріна, інформує офіційний сайт чернігівського клубу.

Футбольний клуб докладає максимум зусиль для проведення матчу саме в Чернігові, як запевнило керівництво Десни – проведення кубкового матчу на домашній арені є пріоритетним.

Комітет з питань стадіонів і безпеки проведення змагань ФФУ не рекомендує відкривати Східну трибуну. Втім вдалося домовитися, що 13 та 7 сектори східної трибуни відкриють для ультрас вболівальників, але для цього необхідно провести ряд заходів – від демонтажу небезпечних предметів до встановлення огородження.

Що стосується питання електропідігріву поля, то підключити його до електромережі не вдасться, відповідно при підготовці поля до матчу «Десна» – «Динамо» система не буде використовуватися.

Представники «Десни» провели ряд консультацій з провідними агрофахівцями, які готують поля клубів УПЛ, та отримали рекомендацію, що проблему можна вирішити, накривши газон агротканиною.

Також на стадіоні необхідно встановити спеціальні платформи для організації трансляції матчу, а роздягальні доповнити необхідним обладнанням.

«Перший офіційний матч між «Динамо» та «Десною» має відбутися у Чернігові, і це принципова позиція клубу», - йдеться у заяві клубу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: