Київський Палац спорту знижує ціну на проведення спортивних змагань

Київський Палац спорту знижує ціну на проведення спортивних змагань
Міністр пропонує акцію
Володимир Бородянський via Facebook

Мінистерство культури та спорту нарешті відначилось чимось позитивним. Але, як завжди, є одне але

Міністр культури та спорту Володимир Бородянський ввечері у середу, 19 лютого, повідомив у в соцмережах обнадійливу новину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Видатки на спорт у Запорізькій області збираються зменшити вп’ятеро

Відомство знижує ціни для спортивних федерацій на проведення спортивних змагань на головніий спортивній арені Києва – Палаці спорту.

«Віднині буде запропонована спеціальна ціна для проведення спортивних заходів федераціями та іншими спортивними організаціями. У рамках розвитку проекту «Місто спорту» ми відкриваємо програму «Доступний спорт». Програма передбачає встановлення спеціального тарифу для проведення спортивних заходів федераціями, асоціаціями та іншими спортивними організаціями», - повідомив чиновник.

Також Бородянський назвав конкретні цифри, тож нині ми знаємо, скільки нам з вами обходяться спортивні змагання у столиці, бо це гроші з бюджету України:  «Спеціальна вартість Палацу спорту з 1 березня 2020 року становитиме 170 тис. грн. Наразі проведення спортивного заходу коштує 280 тис. грн. Тобто ціна знижується майже вдвічі (дуже «майже». – Ред.)».

Таким чином, бюджет Палацу спорту не зможе отримать від такої акції додаткові 110 000 грн - як їх компенсує споруда, міністр наразі не повідомив.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: