Колишній чемпіон світу з боксу став конспірологом та викрив природу коронавірусу

Колишній чемпіон світу з боксу став конспірологом та викрив природу коронавірусу
Радіофобія як провісник апокаліпсісу
Фото - скріншот с м/с Футурама

У головах спортсменів через карантин рояться дивні думки та теорії змов

Не встигла світова спортивна спільнота оговтатись від заяв з приводу пандемії SARS-CoV-2 від українського боксера Олександра Усика, як естафету у нього перехопив інший топ-боксер - колишній чемпіон світу з боксу Амір Хан.

За всіма ознаками жанру, він підвищив градус делірія й видав дуже дивну маячню. Цей факт зафіксували журналісти Boxing Scene.

Амір Хан вважає, що коронавірус SARS-CoV-2 є антропогенним винаходом, а поширюють його через 5G. Щоправда, невідомо хто.

«Кожен раз, коли з'являється 3G, 4G, 5G, це постійно якась схема. Повернемося у 2002-й, коли 3G був представлений світу, був спалах вірусу. Потім у 2009-у, коли з'явився 4G, був спалах свинячого грипу. 2020 року, хлопці – 5G, прорив коронавірусу», – заявив Хан.

Боксер також називає брехнею те, що коронавірус виник у Китаї:

«Це брехня. Люди кажуть, що китайці їли кажанів і змій і отрути, все упереміш. Що за дідько? Ви вірите в це? Я – ні», – сказав Амір.

Нагадаємо, теорія змови від Аміра Хана має медичний аспект й називається радіофобією - тобто боязню будь-яких справжніх або передбачуваних джерел випромінювання: базових станцій стільникового зв'язку, антен, мікрохвильових печей тощо.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: