Коронавірус допоможе зірці UFC уникнтути суду

Коронавірус допоможе зірці UFC уникнтути суду
Суди зупинились - декому це стає у нагоді

Пандемія коронавіруса зупинила все, інколи це може навіть принесит користь…

Справу чемпіона UFC у напівважкій вазі Джона Джонса можуть закрити через пандемію коронавіруса SARS-CoV-2, повідомляє BJ Penn.

Справа в тому, що через пандемії судова система США призупинена - справа може банально не дійти до суду.

«У нас є певні правила, яких слід дотримуватися, - розповів адвокат Джонса. - Якщо його не притягнуть до певної дати, його справа може бути припинено».

Нагадаємо, Джона Джонса було заарештовано поліцією за підозрою в керуванні автомобілем в стані алкогольного сп'яніння. Також його звинувачують у недбалому використанні вогнепальної зброї. І це все у дні карантину, переваги якого Джонс напередодні рекламував у соцмережах.

Співробітник поліції Альбукерке написав у рапорті, що вранці почув постріл, а потім побачив в машині Джонса відкриту пляшку алкоголю текіли за пасажирським сидінням. Джонс сказав, що не знає, звідки пролунав звук пострілу. Пізніше він був звільнений з-під варти до завершення розслідування. На пістолет боєць дозволу не мав.

Джон Джонс є чинним чемпіоном UFC у середній вазі та лідером промоушну незалежно від вагової категорії. На його рахунку 28 боїв і 26 перемог при одній нічиїй, один бій - такий, що не відбувся.



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: