Легендарний екс-футболіст Марадона потрапив до лікарні у Колумбії

Легендарний екс-футболіст Марадона потрапив до лікарні у Колумбії
Дієго Марадона. Фото EPA

Тепер на Дієго очікує операція на коліні

Колишній аргентинський футболіст Дієго Марадона доставлений у лікарню у колумбійському місті Калі, де йому належить перенести операцію на коліні.

Про це повідомляє британська газета The Sun.

Оперувати 57-річного Марадону буде хірург Герман Очоа, який 17 років тому вже проводив операцію на обох колінах аргентинця.

Зазначається, що Марадона чотири місяці страждав від болю у ногах.

Він проведе у лікарні від шести до восьми днів.

У травні нинішнього року Марадона був призначений головою правління білоруського футбольного клубу «Динамо» з Бреста. Контракт аргентинця з клубом розрахований на три роки. Він буде займатися питаннями стратегічного розвитку клубу.

Марадона є одним з кращих футболістів ХХ століття, у 1982 році він дебютував на Чемпіонаті світу, отримавши звання спадкоємця найкращого на той момент футболіста світу Пеле.

Після Чемпіонату світу в Іспанії Марадона підписав контракт з іспанською «Барселоною». За два сезони аргентинець виграв кубок країни, проте повністю проявити себе у новому клубі не зумів через травми.

Після цього Марадона перейшов в італійський «Наполі», де пройшли найкращі роки його кар'єри (1984-1991). Аргентинець двічі приводив неаполітанський клуб до перемоги у чемпіонаті Італії, ще по разу – у Кубку країни та Кубку УЄФА.

У 1997 році Марадона офіційно оголосив про завершення кар'єри, всього він зіграв 687 матчів і забив 363 м'ячі, у тому числі за збірну Аргентини – 113 матчів, 50 м'ячів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: