Леоненко про матч «Зоря» - «Динамо»: Це все дитячий садок

Леоненко про матч «Зоря» - «Динамо»: Це все дитячий садок
Віктор Леоненко

Один з експертів телеканалу Футбол поділився думкою про центральний матч 11 туру Прем'єр-ліги України

Київське «Динамо» нічого не робило для того, щоб перемогти у матчі 11-го туру Прем'єр-ліги України луганську «Зорю».

Таку думку висловив експерт програми «Великий футбол» каналі «Футбол 1» Віктор Леоненко.

«Купа помилок. Це говорить про те, що «Динамо» треба ще працювати і працювати. Вболівальників я вітаю, а ось Вернидуба і Хацкевича... Для них це був валідольний матч і головний біль через відсутність захисту в поєдинку. «Динамо» в принципі нічого не робило і вигравало 3:0», - зазначив він.

«У моменті з першим голом по флангу пройшов Кендзьора, який, на мій погляд, ще сируватий. У другому голі Лунін відбив на Буяльського і послідував удар. Моменти сама собі привозила «Зоря». «Динамо» нічого не робило, щоб перемогти», - впевнений Леоненко.

На думку експерта, це все називається дитячий садок.

«Це все називається дитячий садок. Коли твоя команда веде 3:0 і контролює м'яч, тоді їй складно навіть два голи забити. Тут те ж саме відбулося, що і в Белграді: дурний пенальті - і все. Гравці «Зорі» старалися, бігли вперед, зробили багато флангових передач. У них не було якихось красивих комбінацій, якогось виконання», - зазначив він.

«Наприклад, в епізоді з четвертим голом Буяльському було лінь бігти, він вирішив «поза грою» робити. «Динамо» не налаштувалися на другий тайм, а «Зоря» зловила кураж», - додав Леоненко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: