Олімпіонік може очолити відроджене Міністерство спорту

Олімпіонік може очолити відроджене Міністерство спорту
Вадим Гутцайт в очікуванні змін
Особистий архів олімпіоніка

Український уряд на порозі великих змін, та знову все якось криво

Інтернетом гуляє копія заяви прем’єра Гончарука на звільнення, чутки про це почали ширитись ще минулого тижня. Нині вони отримали обриси.

Одразу кілька джерел різного ступіня поінформованості та зашквареності повідомляють про те, що приберуть не лише Гончарука. Зміни в уряді торкнуться й інших.

Зокрема, впевнено наголошується, що буде відновлено міністерство спорту. Ба більше - його очолить олімпійський чемпіон - славетний фехтувальний геній Вадим Маркович Гутцайт.

Він дуже хотів мініструвати ще влітку, але тоді вибір пав на пана Бородянського - колишьного продюсера каналів Пінчука, який нічого не знав про спорт.

Втім, Бородянський свою помилку виправив - у результаті чого було сворено Державне агентство з питань спорту. Його очолив голова федерації карате Сергій Левчук. Він якраз нещодавно вийшов у світ і озвучив програмні кроки.

Що він буде робити, коли Рада призначить нового міністра та відновить міністерство, яке фактично дублює агенцію каратиста Левчука - невідомо.

Що ж до Гутцайта, то нині він отаборився в КМДА, де опікується проблемами спорту й паралельно підвищує кваліфікацію для майбутнього уряду. Чи стане він міністром - стане відомо незабаром.

Ну, а поки цього не сталось - на підтримку Гутцайта вже висловились легенди спорту - зокрема Ольга Харлан.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: