Ломаченко затанцював як Майкл Джексон (відео)

Ломаченко затанцював як Майкл Джексон (відео)
Відео танців Ломаченка зібрало понад 91 тисячу лайків

Відомий український боксер розважається на тренуванні

Український чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко готується до здобуття нового титулу – промоутер боксера Боб Арум підтвердив, що наступним суперником Василя стане американець Теофімо Лопес, який володіє поясом IBF у легкій вазі. Поєдинок пройде в травні 2020 го або на рингу Madison Square Garden в Нью-Йорку, або в одній з країн Середньої Азії.

Днями Ломаченко поділився кількома відео зі свої щоденних тренувань. Найбільшу популярність здобуло те з них, де Василь після розминки робить знаменитий жест легендарного американського співака Майкла Джексона, який той демонстрував, виконуючи пісню Billie Jean. 

Вболівальники оцінили гумор боксера численними коментарями:  «Останнє дуже важливе рух в розминці», «Вже мінімум 5 континентів зі своїми школами боксу взяли цю вправу в роботу», «Даєш Майкла Джексона на рингу!», «Навіть фінти у Васі кльові» - залишали коментарі фанати.

 Нагадаємо, напередодні Ломаченко спровокував скандал опублікувавши на своїй сторінці в Instagram ролик, який пропагує «русскій мір», почав підготовку до наступного бою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: