Мессі з Мбаппе зійдуться у фінальному матчі Чемпіонату світу в Катарі

Мессі з Мбаппе зійдуться у фінальному матчі Чемпіонату світу в Катарі
Фінальний поєдинок пройде 18 грудня
фото: AFP

Франція обіграла Марокко в 1/2 фіналу Чемпіонату світу в Катарі

Сьогодні, 14 грудня, відбувся другий півфінальний матч Чемпіонату світу, у якому грали збірні Франції та Марокко. Команди зустрілися на стадіоні «Ель-Байт» в Ель-Хаурі. Стартовий свисток головного арбітра матчу Сесара Артуро Рамоса пролунав о 21:00.

Французи швидко вийшли вперед завдяки швидкому голу, який відбувся на п'ятій хвилині зустрічі. Рахунок в матчі відкрив захисник французької збірної Тео Фернандес.

На 80-й хвилині французи збільшили перевагу в поєдинку: Кіліан Мбаппе обіграв декількох захисників і віддав пас низом на Рандаля Коло Муані, який замкнув м'яч у порожні ворота – 2:0.

Марокканські футболісти намагалися врятувати зустріч, але Франція втримала переможний рахунок 2:0 і вийшла у фінал Чемпіонату світу з футболу.

Таким чином, у фіналі катарського турніру зустрінуться збірні Аргентини та Франції. Ці команди востаннє зустрічалися між собою в офіційному матчі 2018 року – на Чемпіонаті світу в Росії. Тоді доля звела їх до 1/8 фіналу турніру, і перемогу з рахунком 4:3 у завзятій боротьбі здобула європейська команда.

Зазначимо, що французи є чинними чемпіонами світу і тепер мають можливість стати найкращою збірною планети вдруге поспіль.

Фінал чемпіонату світу відбудеться 18 грудня (17:00 за київським часом).

Читайте також: Мундіаль у Катарі: зірковий Мессі зробив важливу заяву щодо своєї кар'єри

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: