Міністерство спорту визначилося з опікуном олімпійців

Міністерство спорту визначилося з опікуном олімпійців
Ніна Лемеш раніше очолювала управління спорту Чернігівської ОДА
Фото із соцмереж

Роботу в Міністерстві пані Лемеш запропонував очільник Мінмолодьспорту Вадим Гутцайт

Колишня біатлоністка Ніна Лемеш, яка вчора отримала призначення на посаді заступниці міністра молоді та спорту, дала перший коментар у новому статусі.

Зауважимо, що раніше пані Лемеш була очільницею Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації. З посади пішла 3 березня цього року, а вже через десять днів подала декларацію кандидата на посаду заступниці міністра сім’ї, молоді та спорту.

З її слів, роботу в Міністерстві їй запропонував його очільник Вадим Гутцайт.

«Залишатися безробітною намірів не було, тому розглядала різні варіанти. Один із варіантів – робота в Міністерстві молоді та спорту України, - сказала Ніна Лемеш в інтерв’ю Суспільне.Чернігів. – Посада заступника міністра є політичною. Тому конкурс на ці посади не проводиться. Призначається керівник відповідного міністерства, і безпосередньо міністр підбирає команду своїх заступників. Тому мою кандидатуру запропонував саме Вадим Гутцайт. Я маю очолити напрямок олімпійського руху в Міністерстві молоді та спорту.

Як заступниця, буду опікуватися саме спортом олімпійським, спортом вищих досягнень. Усе, що стосується цього напрямку роботи: це і робота штатних збірних команд, і дитячо-юнацьких спортивних шкіл, резервний спорт, дитячі, юнацькі штатні команди, національні збірні команди, підготовка та участь в Олімпійських іграх, юнацьких Олімпійських іграх, чемпіонатах світу, чемпіонатах Європи.

Нині працюємо над розробленням стратегії розвитку фізичної культури і спорту. Одним із векторів цієї стратегії буде спорт вищих досягнень. Тому уже проводиться робота щодо визначення стратегічних цілей, завдань і, відповідно, плани роботи».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: