MotoGP. Гонку Гран Прі Малайзії виграв Маркес, а Honda перемогла у Кубку конструкторів

MotoGP. Гонку Гран Прі Малайзії виграв Маркес, а Honda перемогла у Кубку конструкторів

А у Валентино Россі не залишилось шансів стати навіть хоча б віце-чемпіоном

З перемогою Марка Маркеса на Сепанзі Honda виграла Кубок конструкторів. Після аварії у Валентино Россі не залишилось шансів стати віце-чемпіоном сезону-2018.

Марк Маркес став чемпіоном два тижні тому у Японії. Він реабілітувався після сходу в Австралії минулої неділі та збільшив свій рахунок ще на 25 очок.

Андреа Довіціозо став віце-чемпіоном сезону, адже після аварії та фінішу без очок його з Валентино Россі поділяють 25 балів. Останній не зможе випередити гонщика Ducati навіть із перемогою за умови, що Андреа не здобуде у фіналі жодного бала, що дуже малоймовірно.

Маверік Віньялес залишається на тій самій четвертій позиції у чемпіонаті. Між ним та Валентино два бали. З третім результатом завершить сезон хтось із гонщиків Yamaha, але хто саме – визначить фінал у Валенсії.

Четвертий подіум сезону дозволив Алексу Рінсу піднятись з 10-ої позиції одразу на п'яту.

З третім місце на подіумі та шостим в особистому заліку став Жоанн Зарко. Француз також очолив залік незалежних гонщиків, у котрому він, напевно, переможе.

6436_01

Єдиний чемпіонат, котрий залишається відкритим, це – командний залік. Хоча офіційна Honda має значну перевагу над заводською Yamaha, в останньої залишились хіба що математичні шанси перемогти у цьому заліку.

А от серед незалежних команд вже визначився переможець – ним стала сателітна команда Alma Pramac Racing.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: