«Не з холопами ж лежати». Український тенісист про коронавірусні VIP-палати для влади

«Не з холопами ж лежати». Український тенісист про коронавірусні VIP-палати для влади
Коронавірусні VIP-палати коментують вже і в українському спорті
Ілюстративна світлина

Скандали з VIP-палатами найшли відгук і в зірок українського спорту

Найкращий український тенісист останнього 15-річчя Олександр Долгополов доволі емоційно прокоментував інформацію про те, що Департамент охорони здоров’я Київської міської держадміністрації розіслав медичним закладам міста наказ про особливі умови лікування «особливих пацієнтів».

«Ну а як? Не з холопами ж лежати», - з сарказмом та осудом інформації про коронавірусні VIP-палати для влади написав Олександр в своєму Instagram.

Нагадаємо, за інформацією журналістів Bihus.Info Департамент охорони здоров’я Київської міської держадміністрації розіслав медичним закладам міста наказ про особливі умови лікування «особливих пацієнтів». Наказ відсутній на офіційному сайті мерії, але його копія є у розпорядженні журналістів.

Зазначається, що серед головних вимог до медзакладів – окремі, ізольовані від інших приміщень, палати площею не менше 13 квадратних метрів з затіненими вікнами. «Палати повинні мати зручні комунікації з операційним блоком, діагностичним та іншими відділеннями», - йдеться у повідомленні.

Також у лікарнях має бути передбачена наявність окремого резерву лікарських засобів та розгортання знову таки окремих сестринських цілодобових постів.

Ще закладам наказали зарезервувати окремі операційні і забезпечити їх необхідними ліками, медичними засобами та обладнанням.

Разом з тим, мер Києва Віталій Кличко заявив, що він попросив Зеленського скасувати накази про палати для VIP-клієнтів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: