«Ніякий ти мені не друг»: Усик прийняв виклик Грицая, але на своїх умовах (відео)

«Ніякий ти мені не друг»: Усик прийняв виклик Грицая, але на своїх умовах (відео)
Олександр Усик готовий битися, але на своїх правилах
Фото - Instagram Олександра Усика

Олександр каже, що не звик битися без правил

Боксер Олександр Усик відповів борцю Богдану Грицаю, який викликав його на бій без правил. Відповісти відразу Олександр не зміг, бо «святкував 75-річчя перемоги над фашизмом».

Усик погодився провести поєдинок, але тільки за правилами боксу.

«Дуже багато експертів з'явилося, які хочуть мене в чомусь провчити і приймають виклики. З приводу виклику. Всі ті, хто хочуть викликати мене на бій, а вас дуже велика кількість – я не можу всім відповідати і з усіма боксувати, - сказав Усик у своєму відеозверненні. - Але з'явився ще один хлопець, потрібно віддати належне. Він наважився і записав відео, респект. Тільки я не для цього дуже багато років вставав рано вранці, недоїдав, недопивав або зазнавав труднощів, щоб кожному з вас давати згоду на поєдинок. Якщо ви хочете себе проявити, якщо ви побачили в моїх роликах якийсь виклик – я, як джентльмен, який сповідує правила, - ласкаво прошу в ринг.

Але потрібно домовитися, де ми будемо боксувати і на яких умовах. Бої без правил – це не моя стихія, хоча в ній теж можна спробувати, але я живу за правилами. І я не поділяю народ, зараз же йде поділ. Хтось буде вболівати за одного, хтось буде вболівати за іншого – і це йде поділ всередині. Мені без різниці, що відбувається за територією моєї країни. Мені важливо, що відбувається всередині.

Так що друзі, якщо хто хоче в ринг – ласкаво просимо. Але тільки ви повинні пройти медогляд, що лікар дає вам дозвіл. І в цьому випадку ми будемо ретельно вибирати, з ким боксувати, а з ким ні. Якщо ви хочете – ставайте в чергу.

Друг мій, хоча ні, ти ніякий ти мені не друг. Звичайний громадянин. Хочеш бій? Ти кинув мені виклик і кинув в мене рукавичку. Я обираю зброю: ринг, бокс. Мені не потрібні бої без правил, я живу за правилами».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: