Нурмагомедов хотів отримати громадянство України, але п'ять разів отримав відмову

Нурмагомедов хотів отримати громадянство України, але п'ять разів отримав відмову
Хабіб Нурмагомедов

У російського бійця залишилася образа на українських чиновників

Чемпіон UFC Хабіб Нурмагомедов (27-0) дуже сильно хотів стати громадянином України.

Про це повідомив дядько Хабіба Алекс Нурмагомедов, який проживає в Полтаві.

«Ми докладали максимум зусиль, щоб Хабіб отримав громадянство України. Ми цінуємо, любимо і поважаємо Україну і її народ. Я скажу, що краще народу немає. Кажуть, що батьківщина там, де ти народився. Але я вважаю, що батьківщина там, де тобі добре. Ми планували, щоб Хабіб виступав за Україну, але не змогли цього зробити», - повідомив він.

За словами Алекса Нурмагомедова, блокував отримання громадянства тодішній очільник відділу віз і реєстрацій на прізвище Бондаренко, який навіть не аргументував відмову.

«Говорив: «Здайте документи, розглянемо». Не знаю, як вони розглядали, але весь час була відмова. І це було не один раз, а чотири або п'ять. Тому ми вже не стали більше просити. Хабіб тоді ще маленький був, у нього не було паспорта», - додав дядько Нурмагомедова.

Також дядько розповів, що через цю ситуацію у Хабіба залишилася образа на українських чиновників.

Нагадаємо, раніше Нурмагомедов викликав боксерський поєдинок Флойда Мейвезера і американець відповів згодою.

Нагадаємо, в ніч з 6 на 7 жовтня на арені T-Mobile в Лас-Вегасі в межх головного бою на турнірі UFC 229 Хабіб Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Конором Макгрегором задушливим прийомом в середині четвертого раунду.

Після закінчення поєдинку російський боєць вступив в словесну перепалку з представниками команди ірландця, а потім переліз через сітку октагона і стрибнув на них, почавши бійку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: