Останній шанс «Хіміка». Анонс четвертого матчу южненців у Кубку Європи

Останній шанс «Хіміка». Анонс четвертого матчу южненців у Кубку Європи
БК «Монс»

Віце-чемпіон України цього разу зіграє у Бельгії

У вівторок, 31 жовтня, южненський «Хімік» проведе четвертий матч групового раунду Кубку Європи, у якому зіграє проти «Монса» – дворазового володаря кубка Бельгії (2006, 2011) та переможця Єврочелленджа-2008.

Суперник віце-чемпіона України в основний раунд євротурніру пробився через кваліфікацію, подолавши обидва раунди відбору, інформує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Спочатку бельгійці, половину складу яких складають американці, а іншу половину місцеві виконавці, двічі перемогли «Рейк'явік», після чого також виграли обидва матчі у болгарського «Бероє».

У групі «Монс» провів на одну гру менше, ніж «Хімік». У першому матчі підопічні Даніеля Гуталса впустили перемогу у матчі з «Приштиною» (72:74), після чого перемогли на виїзді турецький «Бююкчекмедже».

«Хімік» після трьох поразок – двох від косоварів та однієї від турків – опинився у скрутному становищі. Невдача у матчі до бельгійцями фактично поставить хрест на надіях команди Віталія Степановського на вихід у наступний раунд.

Не так давно – у позаминулому сезоні – «Хімік» грав проти бельгійців у Кубку Європи FIBA. Тоді южненці перемогли вдома та зазнали поразки на виїзді, поступившись в овертаймі.

Кубок Європи FIBA з баскетболу

Груповий раунд

«Монс» (Бельгія) - «Хімік» (Україна) - початок матчу о 21:30

Нагадаємо, «Главком» писав, що «Хімік» з непристойним рахунком програв у Кубку Європи клубу з Косова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: