«Почалося все відтоді, як євреї почали масово виїздити з України». Володимир Бринзак розповів про свій бізнес

«Почалося все відтоді, як євреї почали масово виїздити з України». Володимир Бринзак розповів про свій бізнес
Володимир Бринзак повірив у зміни після Помаранчевої революції
Фото із соцмереж

Очільник Федерації біатлону каже, що на спорт лише витрачає

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак розповів, чим саме заробляє собі на життя і що зі спорту не має ні копійки, а навпаки лише тратиться. За словами Володимира Михайловича, він профінансував з власної кишені купівлю квартири олімпійському чемпіонові з фрістайлу Олександрові Абраменку, вклав свої кошти в житло біатлоністок Юлії Журавок і Анни Кривонос, збирається допомогти з квартирами Анастасії Меркушиній і Дмитру Підручному.

«Бізнес? Почалося все з того періоду, як євреї почали масово виїздити з України в Ізраїль, - каже пан Бринзак в інтерв’ю «Главкому». – Активно працював на ринку нерухомості. Продавав і купував у них квартири. Тоді ще не було нинішніх податків. Один відсоток платили в нотаріуса. Після того гроші клав на депозит – 27% річних. Так поступово обростав прибутками. З часом купив акції однієї книжкової фабрики. В Києві спільно із компанією «Кан Девелопмент» будували багатоповерхівки-«тетріси» (ЖК «Тетріс» біля НСК «Олімпійський» - «Главком»). Так само купив і вигідніше продав ресторан.

Крім того, я ж до 2004 року жив у США. Там теж був бізнес. Коли переїжджали в Україну, продали будинок за $760 тис. Це все офіційно. Моя сім’я там прожила 20 років».

За словами Володимира Бринзака, він із сім’єю повернувся на хвилі Помаранчевої революції.

«До влади прийшов Віктор Ющенко, - згадує. - Ми повірили, що країна змінюється, можна до цього процесу бути причетним і робити нашу державу кращою. Мені тут подобається, тут я комусь потрібен і почуваюся корисним. А в США що? Робота, дім, басейн, поїв, полежав. А що далі? Чужа країна. Там ти нікому не потрібен».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: